Monday, October 4, 2010

Off One's Rocker

Hari ni sekali lagi hari yang sukar untuk aku jalani. Luaran aku nampak cam tough giler, air mata tak akan jatuh depan boss (hilang ar hensem aku nangis-nangis), ego, mulut lancau, macam kakak aku kata "kau memang keras hati" tapi sebenarnya aku sorok kelemahan diri. Tuhan saja yang tahu apa yang dok bersarang dalam hati. -huh, macam pantun-

Perempuan..air mata dengan perempuan tu macam adik-beradik. Macam tu jugak dengan aku. Babe, aku nangis ye-ye dengan Mr. Khairul a.k.a. John Ryder je. Dengan orang lain gua simpannnn! Tapi kadang-kadang terlepas gak. Choi. Especially yang close dengan gua.

Kelmarin tak tahu pulak apesal, bila aku tengok John Ryder je perasaan sayu+sayang tu macam resap dalam badan. Dia usik sket, aku keleleh. YELAH, KALAU PAKWE KAU PIUT TANGAN KAU MACAM DIA PIUT TANGAN JANTAN KAU NANGIS SAKIT TAK?? Usually aku dah biasa. Entahlah.. Manja la kununnnn... Pasal aku rindu sangat kat dia kut. Yelah..nanti dekat 3 minggu kut tak dapat jumpa dia. Kalau takat tak dapat jumpa boleh tahan lagi. Package dengan tak dapat call, 3G, sms, dengan dia. Fehh.. Mana tahan. Tak dapat nak tahan hormon adrenalin aku. Hahaha!! Ye..dia pergi Delhi. Dia kata biar aku rindu lama-lama kat dia nanti boleh lepas rindu puas-puas. Err..lain macam la statement kau John!


(-_-")


Yeah, my John Ryder is in commonwealth games
























Why i called him "John Ryder"? Sebab dia lari laju giler ngelak orang badan macam getah bila atas padang main rugby.

Phew..!! Nervous tengok dia!

********************************************************************************************

Test! Test! Test! Honestly, i'm not ready at all. Aku tak baca apa-apa pun. MGT?? Ohh, goreng je takdak hal kan?? Gua target tak lah high sangat. Lepas CGPA 3.5 ok ar kann?? Tu pun gua kena struggle lebih ah.. No movies, no fastfood (mana mungkin??), no porn (kadang-kadang otak tu pikir gak benda lain kan??). 3 pantang aku kena elak sepanjang proses pembelajaran untuk sukses.


Macam aku baca kat blog telordibasuh "FUCK" (F.okus U.ntuk C.apai K.ejayaan)

Yeah..i'm doing f.u.c.k. Oh, tak. Aku tak mencarut. Aku sedang mengulanginya untuk berjaya.



p/s: eh, raya lagi eh?? aku dengar lagu raya tadi

2 comments:

fendy said...

gud luck. :)

eyka said...

thanks so much! (^_^)