Monday, September 6, 2010

Thanks Guys!

First of all, i would like to say..

THANK YOU SO MUCH FOR THOSE WHO REMEMBERED MY BIRTHDAY YESTERDAY! (^_^)

Even sehingga ke hari ni pun still terima birthday wishes dari kawan-kawan. Wahh! Teruja. Toche toche! Semalam memang dah sedih giler macam perasan ada ke orang ingat birthday aku selain yang terdekat je. Oh..terima kasih kawan-kawan!

Malam tadi dah separa menangis tapi Incik Pakwe datang jugak. Ingat dah tak moh datang dah.. Siap bawak kek Secret Recipe. Wow! Macam yang aku berangankan time berbuke semalam. Tapi bukan Chocolate Indulgence tapi chocolate strawberry ++ something.. i don't know. Sedap gak!


Macam seperti yang aku angankan. Ekekeke!

Kau terliur tak tengok kek nih? Confirm tak kan pasal kau tak puasa hari ni kann?? Ekekek. Eh, apesal aku asyik gelak sambil sebut kek nihh. Terima kasih banyak kat Incek Pakwe yang bersusah-payah membelikan kek nih untuk aku. Mesti kelakar kan kau naik motor sambil pegang paper bag kek ni yang besar gadang. Kesian kau! Sampai rumah aku pun dah dekat mid-night. Thanks honey-bee!! Anyway, thanks for your gift too. (^_^). Walaupun aku tak pakai selendang kat kepala, tapi takpa. Aku pakai selendang yang kau bagi ni buat tutup badan ye Incek Pakwe.


Pagi ni datang kerja dengan muka senyum simpul. Haih..suka suprised semalam. Masuk je, eh ni office ke rumak mak bedah?? Siap berlangsir bagai. Aku silap tingkat ke.. Eh, tak! Betul. Tingkat 20 yang agak-agak kalau ada kebakaran kat tingkat 2 memang tak selamat turun pun. Hah, betul lah. Korang ni..berhias macam nak raya pertama kat sini je.

"Cantek gak.. Rumah nenek aku pun tak berhias bagai camni"


"Acik..oh acik. Kami nak beraya.."


Siap ada pangkin. Kalau NGO datang kitorang
persilakan diorang tunggu agreement kat atas ni je

Kalau kau masuk je nanti kau akan direct terpandang...


Gantung direct menghadap pintu

Bila tengok hiasan raya nihh semakin membuatkan aku macam makin malas lak nak buat keje. Ye lah, dan nak raya kut. Lusa aku dah cuti. Balik kampung. Confirm jammed.


Sesiapa tolong reka kereta terbang. Aku nak beli!


I wish to all you guys Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Ye, aku tau mulut aku cabul kadang-kadang.

0 - 0  ye..

5 comments:

Iman's Umi said...

Oh happy belated Birthday Ika...meriah sggh ofisnya...

eyka said...

thank u iman's umi.. (^_^) tua da.. ofis sy mmg cmni tiap2 tahun

syira said...

0h..chocolate srawberry..
rse dia masam2 cket an..
kek secret recipe sume nye sdap2..
nyummy2..

eyka said...

a'ah. masam. kurenngg.. suke indulgence. wow! esok nak pi beli! hihihi.

SeRiNa said...

alaihai cian adik aku ni...Happy belated besday...moga makin comel...