Thursday, June 10, 2010

3 Jenis Mandian Yang Menyeronokkan

Saya sudah lama tak buat perkara-perkara ni...

1 - Mandi swimming pool. Boleh ke? Tak kena gelak ke? Dah la debab. Boleh ke masuk..? Malu. Takkan nak pakai bikini. Tak nak lah! Hahaha. Certain hotels mana boleh masuk swimming pool dengan t-shirt/tracksuit. Kena pakai swimming suit. (T_T) gian tengok budak-budak kecik bersuka ria masuk dalam pool..

2 - Mandi kat sungai. Dah besar. Malu nak berendam. Celup-celup kaki je. Macam mana nak mandi. Baru nak berendam, dah kena panggil suruh masak air la, masak meggi la, bentang tikar la. (T_T)

3 - Mandi laut. Dah lama tak pergi holiday. Lagi satu, tak pandai berenang. Kalau mandi pun, kat gigi pantai je. Mandi-mandi, kena pasir. Poket seluar semua kena masuk pasir. Rambut berpasir. Muka berpasir. Hohoho!! Kesian aku..


Bila dapat buat benda-benda ni lagi yep??

Banyak benda nak buat tapi bila dah besar ni, pergerakan terbatas. Emm..

Tapi, inilah dia 3 jenis mandian yang menyeronokkan!!

(^_^)

5 comments:

Sarra Lala said...

mandi dalam bathtub tak kira ker??
muahahahahaha
ehh awak..
kita nampak boifren awak dlm tv laa semalam..
berita sukan...heheheheh

IMAN'S UMI said...

Dri smlm dok klik nk bc en3 ni, apehal dia x kuar2, arini bru ada. Ingtkn mandian cam shower gel, kita punya shower gel harga RM 5.90 je, btl tinggi & besar gak, harum gak. Sebut pantai, sungai...waa rindunya kt kg halaman.

eyka said...

hohoho!
Sara: bf aku mmg glamer. hehehe.
iman's umi: hehe..tertipu dengan tajuk entry sy ke? huhu.

IMAN'S UMI said...

tertipu pn ye juga...tp plg x fhm ngapa tajuk ada en3 x kluar bila kita klik, next day bru ada....

eyka said...

ada error kut. sometimes sy pun jadi camtu