Thursday, July 8, 2010

Rage!

Amek mood! Hurm, takde mood nak buat kerja bila Deutschland tak menang. (tak nak guna word 'kalah'. macam loser habis!) By the way, banyak match if Spanisch menang pun menang tipis je. Deutschland paling banyak kenduri goal. Spanisch?? Kau menang ala kadar je. Hahaha!!

Deutschland to Spanisch:
"Sie mehr gluck diesmal!! Ich bin die einzige moglichkeit"

Spanisch to Deutschland:
"Te espero cuando la oportunidad de compeonato de Europa!!"

Hahaha!! Saje je aku buat dialogue session. (terima kasih Google translation!) Kalau diikutkan, goal Spanisch memang boleh bolos pun. Lepas Iker Casillas kena sound dengan awek reporter dia depan kamera terus macam terror plak tangkap bola. Hahaha!! Hantukan Carlos POYOL tu nasib baik je. Cuba dia berambut pendek atau botak? Confirm bola melantun terlebih punya tak cecah goal pun. Hahaha! Pasal dia berambut keteng tu lah hentakan bola serap kat rerambut dia lalu mengurangkan hantukan bola dan seterusnya menyebabkan bola ngam-ngam masuk goal. Hahaha! Itupun lu sangap nak goal. Minit ke-73 baru lu dapat goal. Cet! Tak boleh fight record Deutschland. Deutsch dapat first goal pada minit ke-3 masa against dengan Argies. Hehehehh!

Rage siot statement aku. Heh. Deutschland against Uruguay (Deutsch menang!!) and Holland against Spanisch (tak amek port. benci!). We'll see. Aku sokong TNB Melaka boleh? Hahaha!!


Ozil no.8


Mesut Ozil, u are now my favourite footballer. Aku dah dump Cristiano Ronaldo dah. Hahahah!!


p/s: bodoh bagi sesiapa yang percaya kat Paul si sutun kurita menatang takdak akai tuhh.

2 comments:

mr.curly said...

APE???? ..ni kembar puyol tlg jawabkan..spain JORE!!!..HUHU

eyka said...

eh, en.tuyol.. hehehh!! deutsch bagi can je. sian x pernah pi final world cup. hohoho