Tuesday, May 10, 2011

Picnic Tengah Panas

Assalamualaikum.

Entry kali ni maybe penuh dengan gambar je. Cerita pun mungkin sikit-sikit. Sabtu lepas, aku and Kerol i pergi picnic plus jalan-jalan kat Port Dickson. Well, apo ado kek PD tu? Jawapan aku, ada laut la sengal! Hahaha. Aiseh, sebenarnya aku suka pergi pasar malam dia. Meriah la jugak. By the way, aku tak sempat snap gambar kat pasar malam. Kang orang kata "hak elah..pebenda kau! Kat pasar malam pun nak amek gambar". Segan bila nanti dikatakan macam tu, aku sorok je camera aku dalam beg lepas tu menyesal cakap berat woi patah bahu aku. (-_-")

Enjoy ye..

 On the way. Actually tangan Kerol i bukan buat 'peace yo!' tapi hadang tasbih kat celah mirror
Sampai je terus cari tempat redup. Panas kut! Rentung sey..
First, pergi Blue Lagoon. Quite frustrated sebab air surut.. :( pasir je..
Aku dengan tudung menggerbang!
Yes, muka aku! Serius tak lawa. Tapi kau ado? Haha!
Sexy back! Yeahhh! Rhythm ikut macam lagu Justin Timberlake
 Dia jalan laju, so i left behind..sobsob!
A few young men cari siput kut?? I guess.. Masing-masing macam terkorek-korek
Auuwww, just you and me~~ Ok, enough! Jangan mentel..
 Patah balik ke Teluk Kemang. In real, aku rasa nice tengok pokok-pokok ni so, snap je lah kan??
Bentang tikar tepi gerai jual boya. Dah situ je redup. Nasib baik tak ada budak cakap kat aku "akak! boya satu berapa?".
Lepas makan, melingkau. Kerol i jek. Aku tak. Kalau ye pun aku nak baring celah mana. Tikar kecik oi. By right, badan gua pun debab. Sumpah ingat dugong baring.
Pokok lagi. Aku memang suka pokok ar kut..
Mohd Khairul bin Fakri :)

p/s: actually, i miss him so much. Now, dia kat UiTM Shah Alam training untuk selection rugby Malaysia ke Korea. Good luck and semoga Allah merahmati dan memberkati usaha awak. I wish you all the best. I'll pray for you.

Love!

2 comments:

CP said...

hahaha..
pic last x boleh tahan tengok, apakah itu muka tanda kepuasan tercapai...kahkahkah... ;P

I'm Not The Storyteller said...

hahah,siot! memang muka aku macam tu kut.. sumpah aku pun geli tengok. hahaha!!