Wednesday, April 20, 2011

My Sister's Wedding

Assalamualaikum guys and girlssss..

Well, i've promised nak tunjuk gambar-gambar wedding kakak aku kan..
So, there you go! Tapi sikit je lah... By the way, masa nak balik Johor, wait, sekarang kalau nak pergi ke selatan kena naik Terminal Bersepadu Selatan kan? Erm, tempat memang cantik. Macam airport. Tapi jauh siket kena jalan dari LRT ke TBS. Mula-mula pergi memang menganga la pasal tak reti lalu celah mana.. Sekarang kalau pergi lagi tak ada hal. Gua jalan confirm straight sampai kaunter tiket. Hahaha.. Ok, tipu! Tempat memang besar. Sesat jugak kalau kau nak pergi carik jamban. :)


 

  
 
Kerol saya..
 
 
 
 
 
  
  
 
Last gambar tu sebenarnya dalam bus. Saja kepoh-kepoh amek gambar dalam bus. Jakun!

Now, gambar ketika berlangsungnya majlis wedding kakak aku...

Jeng jeng!!

Ok, tak surprise..



Kena paksa duduk atas pelamin. Nasib baik Kerol i sporting.. Muka i je tak sporting. Malu kut derrr... Hakhakhak! 


Antara perempuan-perempuan kesayangan gua








Sekian, terima kasih


p/s: lately malas nak taip. tengok gambar aje ea.. enjoice!!

2 comments:

AIN MUSTAZA said...

majlis akak ko kt kl ke johor??

I'm Not The Storyteller said...

buat kat johor..