Monday, December 13, 2010

Hurm

Terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang sudi baca blog ni. Eventhough blog ni macam sarap. Banyak cerita merapu entah hape-hape, tapi anda masih sudi baca blog ni. Terima kasih!

Sepanjang minggu lepas memang tak dapat nak tulis apa-apa kat sini. Banyak benda jadi. Benda baik dengan benda buruk berlaku. Ada berita baik dan berita buruk juga banyak dikhabarkan minggu lepas.

I was facing difficult times in my life..

Bukan kena tinggal boyfriend..

Bukan juga ada kematian..

Tak ada apa-apa pun..

Hanya diri ni haaa tak tenteram siket..

So, for a few days or might be a few weeks, aku sunyikan diri dari membebel kat sini. Just for temporary.. Kadang-kadang mood ni tak boleh expect jugak. Kunun cakap nak sunyi sepi lah, tak nak bebel lah, tiba-tiba kang ada je entry baru.

Tengoklah..

Kalau rasa dah ok, ada jeee...

p/s: ehh, ada ke orang baca blog kau? eka perasan

{eyka}

4 comments:

SeRiNa said...

Dik ...

ko ok ker?

Iman's Umi said...

Xpe, time ada mslh tu mmg rs berat, tp lama kelamaan, mslh tu akn pergi jua bak ditiup angin.

Catherine- said...

ade jer yg nk baca ;)

gi tenang2kan diri..

CP said...

sarap... mcm dh sebati jer bunyi nyer...
kihkihkih...
jgn mareh ekk....