Wednesday, December 22, 2010

Crap!

"Haih.. Saya suka kerja banyak-banyak. Kalau boleh nak buat kerja sampai malam lah. Sampai kena bawa bantal, selimut, toto, tilam letak kat office pun tak apa. Tak ada hal lah.. Saya rela berkorban untuk kerja. Tak makan pun tak apa. Lupa kat family, boyfriend, sedara-mara pun saya tak kesah. Janji kerja buat. Kena puas hati boss. Kalau tak puaskan hati boss, nanti boss bagi markah LNPT siket je.. Nak-nak kalau baru nak confirm. Tak boleh lah kalau takat dapat 80% je kan.. Nanti susah nak confrim.. Nasib baik saya dah confirm bulan Julai ari tuh. Kurang lah siket loads kerja kan.. Tapi still kena berumahtangga jugak kat office ni. Saya kerja nak mati memang untuk orang appreciate saya pun.."

Kalau kau paham ini ayat orang tengah bengang, terima kasih!

2 comments:

Catherine- said...

sabarr sabarr...bawa mengucap...

rezeki yang halal...xpe..

I'm Not The Storyteller said...

tengah urut dada tenangkan diri